FORMAN

O a Nofoa Palasitika Lelei Fa'ata'ita'i I le Fale?

E le gata i le umukukalaulau'ai ma nofoai totonu o le fale, ioe, o le potu malolo e le mafai ona aunoa ma se nofoa aoga ma le mafanafana.

O le mamanu curved tutusa, BV series e maua ai se lagona sili atu ona malosi ma faʻaonapo nei.

O nofoa e masani ona tapoleni ma paʻu mea e lua, o faʻataʻitaʻiganofoa 'ai ieBV-HALF-F # manofoa pa'u pa'uBV-L.

Fuafuaga faigofie ma se nofoa lautele, ea ma aoga, lelei mo le tuʻuina i totonu o le potu malolo.

Ie Nofo'ai

I totonu o le fale o le tele o Ins bloggers o loʻo faia se sitaili a se fafine lapoʻa, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga paʻu masani BV-L.

I le faaopoopo atu i le masani masani BV-L paʻu, Forman faʻatau BV-HALF-F # i le tele o lanu faʻapitoa, ma avea ai ma filifiliga sili.

"A e nofo i luga, e te lagona e pei o loʻo opoina oe e ia.

O le tufuga matagofie ma foliga matagofie e viia ai e tagata le faasologa o le BV.

I le faaopoopo atu i luga o nofoa aoga sili atu, e mafai faapefea e se fale manaia e aunoa ma se uiga sili atu teuteu o le nofoa mamanu?

Samita-2nofoa palasitika fa'aputu"vaa faatagata ea" fausaga lautele, laina lamolemole e mafai ona matua lelei e faaleleia ai le mamanu atoa o le fale.

O le laina fa'ata'oto malosi e fa'alagolago i le malamalama sa'o o le faufau i le fa'atulagaina o masini ma fa'auiga fa'ata'ita'iga, ma o le gaugau ma le so'o o le nofoa e foliga malosi.

Nofoa Palasitika Fa'aputu

E lelei atoatoa mo le tuʻuina i totonu o Saina poʻo Scandinavian style style space.

Afai e te manaʻo e sili atu le malosi, laina matagofie o le mamanu, le mamanu o le Smith-2nofoa palasitika leleifa'atusa e pei o se lipine e mafai ona fa'aopoopoina le tele o le agaga i le fale.

I le faaopoopo atu i le samasama i luga, o loʻo i ai le piniki, paʻepaʻe, samasama, lanumoana ma isi lanu masani, o isi lanu e mafai foi ona faʻapitoa.O le sitaili atoa e matua mauoa.

Tusa lava po'o le a le lanu lanu e te maua, e mafai ona e mauaina lau lava sitaili i lanu a Forman.

E lagolagoina e Forman le fa'atauga a le lalolagi.O lea, afai e te fiafia i ai, e mafai ona e vaʻai i le sitaili i luga o la latou upega tafaʻilagi aloaia ma faʻatalanoa le tau ile imeli aʻo leʻi faʻatau.

I le vaitau o le taumafaina vave, o le faʻaaluina o le taimi e faʻatali ai se fasi meaafale lima e tuʻuina atu i luga o le vasa, o se faʻatauga tulaga ese lea e faʻafiafia ma agamalu i se olaga televave.


Taimi meli: Ian-25-2023