FOR MENN

Rengjøringsmetode for avtagbare og ikke-avtakbare stoffstoler

Stoffstolerer varme og komfortable, og er den foretrukne typen spisestuestol for mange stilige ungdommer.Stoffstoler vil ha støv og flekker etter en tids bruk.Stoffstoler er også relativt enkle å rengjøre, det følgende er for å introdusere deg til rengjøringskunnskapen til stoffstoler.

1, Avtakbarspisestuestol i stoffrengjøringsmetode

en.Rengjøring av stoler i bomullsstoff: kan vaskes ved lav temperatur, men prøv å ikke bruke vaskemaskinen til å rengjøre, men heller ikke bruk blekerengjøring for å unngå falming.

b.Jacquard stoff stolrengjøring: fordelen er at den ikke er lett å falme, maskinvaskbar.Men hvis stoffet legges inn i rayon, rayon, etc., må det renses.

Merk: Enten trykt klut eller jacquard, når stoffsammensetningen er hamp, ull og andre lett krympbare naturlige fibre, kan bare renses

spisestuestol i stoff

2, Ikke avtagbar stoffstolrengjøringsmetode

en.Støvrengjøring: Bruk først en støvsuger til å rengjøre støvet på stolen, og tørk deretter forsiktig av med et håndkle.Husk å ikke skrubbe med mye vann, slik at vannet ikke trenger inn i setet på innsiden og forårsaker at setet inne i siderammen blir fuktig, deformert, seteduken krymper.

b.Rengjøring av kaffe og andre fargede drikker: hvis det er kaffe og andre drikker dryppet på seteduken, ta umiddelbart et håndkle dyppet i varmt vann, drikken fra seteduken sugd ut, og er jo tidligere jo bedre, hvis en gang forlenget til en gjenstridig flekk er vanskelig å håndtere.

c.Overflate medstol i fløyelsstoffrengjøring: bruk en ren børste dyppet i litt fortynnet sprit feiebørste igjen, og føn deretter tørr, som for eksempel støter på juiceflekker, med litt brus og vannblanding, og tørk deretter av med en klut, flekker kan også fjernes.


Innleggstid: 30. november 2022