FORMAN

Ose Nofoa Mea'ai, Ia Ola Atoa le Fale

Filifili se nofoa matagofie ma aoga, fiafia i le mata, le aoina o nofoa mamanu eseese i le fale, ae o se ituaiga fale foi o se "falemataaga" lagona.

E tusa ai ma le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga ma manaʻoga, ua matou tuʻufaʻatasia lenei lisi o nofoa mamanu fautuaina.

O le Forman's 1692 o se vaega fa'apipi'inofoa faavaa palasitikama le nofoa tatala i tua tu'ufa'atasiga, o laina lautele e lamolemole ma fa'aonaponei, ae o lo'o i ai fo'i se uiga aulelei, natura.

Nofoa Galuega Palasitika

I le faʻaopopoga e masani ona faʻaalia o se mea faʻapipiʻi i ata o Ins bloggers, o Forman o se tasi lea o mea sililaulau'ai ma nofoae filifili.Lau'ai laupapa mafanafana ma anamua ma lanu meamata, fou ma mafanafana.

A oʻo mai le malamalama o le taeao i luga o tua ma nofoa, o le malamalama ma le ata lafoia e avea ai le i ai o Forman lava ia o se fiafiaga matagofie.

E pei o anofoa galuega palasitika, Forman e lava foi le maai, toʻa, e le ova le toʻa, susulu e pei o le tagata e ona nofo i luga, e mafai ona e amataina se taimi galue galue.

I totonu o le potumoe e tuʻu ai se malogo ma faigofie 1692, ala mai e pei o loʻo i ai se faʻaosofia.

I le avea ai o se nofoa laulau 'ai, mama, masani 1682 o se filifiliga lelei foi.

E ui lava o se nofoa masani i faleʻaiga, o le pupuni o le pito i tua ma le matagofie o foliga o le 1682 e maua ai se lalelei masani i le taimi muamua, ae mataʻina mulimuli ane.

Nofoa Fa'avaa Palasitika

Pe a faʻatau se nofoa i Forman, faʻaopoopo i lanu masani uliuli, paʻepaʻe, enaena, fafie, nofoa luga mea masani o laupapa mautu, lalaga rattan ma paʻu, o loʻo i ai le tele o lanu ma mea e filifili mai ai.

O le mea lea, e mafai ona e faʻavasegaina le tuʻufaʻatasia o lau filifiliga e tusa ai ma le tulaga lautele o lou fale.

E le gata i lea, i le avea ai o se laulau 'ai ma nofoa, 1682 e mafai ona faʻaaogaina ma isi ituaiga o nofoa mamanu.

O aso uma pe a 'ai, filifili se uiga ese sitaili o le nofoa e le leiloa i se lagona masani i le olaga masani ah.


Taimi meli: Ian-19-2023