FORMAN

Nofoa'ai e Filifili Ta'itasi

A matou fa'atau alaulau'ai ma nofoa, e masani ona tatou mulimuli i se "mafaufau masani" e le mafaamatalaina: afai e te manaʻo e faʻatau se seti, faʻatau se seti!

E le lelei nofoa e pei ona tatau ai

Ae ui i lea, e mo tagata foi e nonofo ae le o le faʻaalia ~

O le mea moni, o le nofoaga e sili ona potopoto ai le aiga atoa o le meaʻai.

Pe a matou taumamafa, aiga o le afiafi, i totonu o le potuʻai e vaai i se tepa, e pei o se laulau matagofie i lalo o le laau piʻopiʻo o nai tagata.nofoa 'ai, e le lava le nofo, ae e faʻafefe foi ma le fiafia!

O le mea moni, o le manaʻoga e fetaui ma le sitaili atoa, matou te le manaʻomia le faʻatauina o seti o laulauʻai ma nofoa ina ia mafai ai ona fausia se pusa ah!

Feiloai pei o le tutoatasilaulau 'aie ave i ai, nofoa 'ai tatou te filifilia lemu taitasi, saili se mea e masani ai, tuufua ma uiga, o le a avea tagata taitoatasi ma aiga i le tala o le afi ……

Nofoa vae Laau Malosi

01 O lanu eseese i le parakalafa lava e tasi

O nisi o nofoa 'ai i latou lava e le o se mamanu leaga, ae o le seti e faʻatau e foliga mai ua tuai, aemaise lava le sitaili fafie.

E mafai ona filifili le mamanu tutusa i se lanu ese, ina ia le faʻafefeteina, ae faʻafefiloi foi ma se faʻamalieina, faʻaaliga susulu.

02 Faʻataʻitaʻiga eseese o lanu tutusa

E faʻapea foʻi, ina ia faʻatumauina le lotogatasi atoa o le matagofie, e mafai foi ona tatou filifilia se lanu lanu i sitaili eseese.

O le auala lea e fa'afetaui ai, e mafai ona e fa'atau nofoa 'ai mo vaitausaga uma o le aiga, pei o pepenofoa 'ai maualuga, nofoa 'ai vaivai matutua ……

nofoa pa'u

03 Fa'ata'ita'iga 'ese'ese e tutusa lelei

O le ie lava e tasi, o se tasi mo ofu, o se tasi mo le sakete, e tofu lava ma lona ituaiga, e tofu lava ma lona matagofie.Ma o le mea e tatau ona e faia o le faʻaaogaina o se pea mata e suʻe ai le matagofie, e aoina ai nei ituaiga eseese o lalelei.

E le gata i lea, o tufuga tomai uma, matai mamanu, ua leva ona taʻalo nofoa laupapa i luga!O latou foliga o se piʻo, o se lanu uliuli ma se lanu malamalama ... o le meaʻai e tatau ona faʻapea, naʻo le mauoa e tofo ah ~

nofoa pa'ue fai si lalelei, e seasea lava le manatu e fa'aalu i le fa'atusa.

Tuu le paʻu o le susulu, faʻamalolo filemu i le afe postures i se avanoa lanu faigofie ma manino, o le aotelega o le lotogatasi ma le mea o le matagofie e fai.


Taimi meli: Nov-28-2022