FORMAN

Le Nofoa Palasitika i fafo-O se Fa'aopoopoga Fa'ata'ita'i ma Fa'alelei i Lou Avanoa Nofo i fafo

O nofoaga e nonofo ai i fafo ua faʻateleina le lauiloa i tausaga talu ai nei, a o taumafai tagata e fausia ni nofoaga faʻalelei ma faʻafeiloaʻi e malolo ai ma fegalegaleai i fafo.Ma o se tasi o meaafale taua e le tatau ona faagaloina o lenofoa palasitika fafo.

nofoa palasitika o se filifiliga lauiloa mo nofoa i fafo, aua e mama, umi, ma le tau.E mafai ona latou tatalia le faʻaalia i elemene, ma avea ai ma filifiliga sili mo le faʻaogaina i luga o patios, faʻailoga, ma isi avanoa i fafo.E le gata i lea, e sau i le tele o lanu ma sitaili, o lea e mafai ai ona e mauaina senofoa palasitika e fetaui ma lau teuteuga i fafo.

Nofoa Designer Modern

O se tasi o faʻamanuiaga sili o nofoa palasitika o le itiiti o le tausiga.E le pei o nofoa laupapa, o nofoa palasitika e le manaʻomia le pisia masani poʻo le valiina e faʻamautu ai o latou foliga.Nai lo lena, e mafai ona e soloia i lalo i se ie susu e aveese ai soʻo se palapala poʻo otaota.Ma afai e te manaʻomia le faʻanofo solo o nofoa, o la latou mamanu mama e faigofie ai ona piki ma ave.

O le isi tulaga lelei o nofoa palasitika o le taugofie.E mafai ona e mauaina se uiga leleinofoa fa'ato'aga palasitika fa'aputu i se vaega itiiti o le tau o isi ituaiga o meaafale fafo.O le mea lea e avea ai i latou ma filifiliga sili mo i latou o loʻo manaʻo e fausia se nofoaga nofo lelei i fafo e aunoa ma le gau o le faletupe.

A filifilia se nofoa palasitika mo lou avanoa i fafo, e iai nai mea e mafaufau i ai.Muamua, mafaufau i le faiga o nofoa e fetaui lelei ma ou manaʻoga.E te mana'o i se nofoa masani a Adirondack, po'o se mamanu fa'aonaponei?Le isi, mafaufau i le lanu o le nofoa.E te manaʻo i se lanu malosi ma susulu, poʻo se mea e sili atu le faʻaituau e faʻafefiloi ma lou siosiomaga?

Nofoa Designer Modern

Mulimuli ane, mafaufau i le tele o le nofoa.Ia mautinoa o le nofoa e te filifilia e lelei e nofo ai ma fetaui lelei i lou avanoa i fafo.Atonu e te mana'o fo'i e fa'atau ni nofoa e fa'aputuina, aua e fa'aitiitia avanoa pe a le fa'aaogaina.

I le faaiuga, anofoa mamanu faaonaponei o se faʻaopoopoga aoga ma faʻalelei i soʻo se avanoa nofo i fafo.Faatasi ai ma le maualalo o le tausiga, tau taugofie, ma le tele o sitaili ma lanu, o se filifiliga sili mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e fatuina se avanoa faʻalelei ma le fiafia i fafo.


Taimi meli: Feb-17-2023