ЗА МАЖИ

За нас

ш

Мебелот Тијанџин Форман е водечка фабрика меѓу северна Кина, основана во 1988 година, главно обезбедувајќи трпезариски столици и маси.Форман има голем продажен тим со повеќе од 10 професионални продавачи, комбинирајќи онлајн и офлајн начин на продажба и секогаш покажувајќи ја оригиналната дизајнерска способност на секоја изложба, сè повеќе клиенти го сметаат Форман за постојан партнер.Дистрибуцијата на пазарот е 40% во Европа, 30% во САД, 15% во Јужна Америка, 10% во Азија, 5% во други земји.FORMAN има повеќе од 30000 квадратни метри, поседува 16 комплети машини за вбризгување и 20 машини за удирање, најнапредната опрема како што се роботот за заварување и роботот за вбризгување се веќе применети на производната линија.

што во голема мера ја подобри точноста на калапот и ефикасноста на производството.Зрелиот систем за управување со квалитетен надзор, како и висококвалификуваните работници обезбедуваат ефективен производ со висока стапка на полагање.Големиот магацин може да содржи повеќе од 9000 квадратни метри залихи, а фабриката може да работи нормално во шпицот на сезоната без никаков проблем.Големиот изложбен салон секогаш ќе биде отворен за вас, чекајќи го вашето доаѓање!

Навистина доколку некоја од овие ставки ве интересира, ве молиме известете ни.Со задоволство ќе ви дадеме понуда по добивањето на нечии детални спецификации.Имаме наши лични специјалисти инженери за истражување и развој за да исполнат кое било од барањата, со нетрпение очекуваме да ги добиеме вашите прашања наскоро и се надеваме дека ќе имаме шанса да работиме заедно со вас во иднина.Добредојдовте да ја погледнете нашата организација.

Како врвни решенија на нашата фабрика, нашите серии на решенија се тестирани и ни добија искусни авторитетни сертификати.За дополнителни параметри и детали за списокот на ставки, ве молиме кликнете на копчето за да добиете дополнителни информации.

Изложба

изложба (3)
изложба (2)
изложба (1)
сертификат (4)

Сертификат

сертификат (1)
сертификат (3)