PER MESHKUJ

Rreth Nesh

sh

Mobiljet Tianjin Forman është një fabrikë lider në mesin e Kinës veriore e cila është themeluar në vitin 1988 duke ofruar kryesisht karrige dhe tavolina ngrënieje.Forman ka një ekip të madh shitjesh me më shumë se 10 shitës profesionistë, duke kombinuar mënyrën e shitjeve online dhe offline, dhe duke treguar gjithmonë aftësinë origjinale të dizajnit në çdo ekspozitë, gjithnjë e më shumë klientë e konsiderojnë Formanin si një partner të përhershëm.Shpërndarja e tregut është 40% në Evropë, 30% në SHBA, 15% në Amerikën e Jugut, 10% në Azi, 5% në vende të tjera.FORMAN ka më shumë se 30000 metra katrorë, zotëron 16 grupe makinerish injektimi dhe 20 makineri shpuese, pajisjet më të avancuara si roboti i saldimit dhe roboti i derdhur me injeksion janë aplikuar tashmë në linjën e prodhimit.

e cila ka përmirësuar shumë saktësinë e kallëpit dhe efikasitetin e prodhimit.Sistemi i maturuar i menaxhimit me mbikqyrje cilësore si dhe punëtorë me kualifikim të lartë sigurojnë produkt efektiv të shkallës së lartë të kalimit.Magazina e madhe mund të përmbajë më shumë se 9000 metra katrorë stoqe që mbështesin fabrika që mund të funksionojë normalisht në sezonin e pikut pa asnjë problem.Showroomi i madh do të jetë gjithmonë i hapur për ju, duke pritur për ardhjen tuaj!

Me të vërtetë, nëse ndonjë prej këtyre artikujve është me interes për ju, ju lutemi na tregoni.Ne do të jemi të kënaqur t'ju japim një kuotim pas marrjes së specifikimeve të detajuara të dikujt.Ne kemi inxhinierët tanë specialistë personalë të kërkimit dhe zhvillimit për të përmbushur ndonjë nga kërkesat, presim me padurim të marrim pyetjet tuaja së shpejti dhe shpresojmë të kemi mundësinë të punojmë së bashku me ju në të ardhmen.Mirë se vini t'i hidhni një sy organizatës sonë.

Duke qenë zgjidhjet më të mira të fabrikës sonë, seritë tona të zgjidhjeve janë testuar dhe na kanë fituar certifikatat e autoritetit me përvojë.Për parametra shtesë dhe detaje të listës së artikujve, ju lutemi klikoni butonin për të marrë informacion shtesë.

Ekspozita

ekspozitë (3)
ekspozitë (2)
ekspozitë (1)
certifikatë (4)

Certifikata

certifikatë (1)
certifikatë (3)